Första dagen i Wembley!!!

Hej allihopa! Emma här!

Just nu ligger både jag och Lina i varsin säng här på boendet och klockan är 9.00. Igår hade vi en riktigt bra dag med massa fixande! Vi möttes på Landvetter vid 6.30, planet gick vid åtta tiden för att ta oss hit till England. Allt flöt på smidigt och bra på flyggplatsen Heathrow, tog en smoothie och väntade på vår förbeställda taxi. Efter någon timme möttes vi av en snubbe som höll upp en skylt med våra namn så det var precis som i filmer.

Vi kom till Wembley efter kanske 30-45 minuter, ingen aning för vi babblade så mycket i baksätet. Vi kom fram till vårt boende som är en helt nybyggd fantastisk byggnad. Vi checkade in oss och vi var inte dem enda som flyttade in. Detta boende har precis slagit upp sina portar så allting är sprillans nytt!!! Personalen i 24 timmars öppet receptionen var verkligen jättetrevliga och tillmötesgående. Vi fick våra rumsnycklar, hamnade som tur var i samma korridor och åkte upp för att ställa in väskorna. Vi bor på våning 3 av 20, hade varit riktigt coolt att bo högre upp men vi är ändå väldigt nöjda!

En korridor består av 5 rum och ett kök. Hur många korridorer det finns på varje våning vet jag inte exakt men skulle gissa på typ 10 stycken. Så med andra ord är det måånga studenter som kommer bo här i höst. Rummen var allt vi förväntade oss och är absolut värda priset. Plasten satt kvar på sängmadrassen osv så allt är nytt. Köket är superfräscht med utsikt över Wembley stadium. Vi ser även Wembley stadium perfekt från våra rumsfönster, det ligger bara 5 min bort.

SÅ när vi kastat in alla saker gick vi iväg till en stor supermarket som heter ASDA. Mycket billigt och där fanns verkligen allt. I Wembley är majoriteten indier och det märkes, så nu är det snarare vi som sticker ut med vår bleka hy haha. Vi handlade frukost, annat pill, galgar och duntäcken för det var vi tvugna att fixa själva. Ni skulle sett oss när vi kånkade hem allt! Som två packåsnor! Men som tur är ligger affären bara 10 min bort.

Efter vi lastat in allt tog vi en välbehövlig lunch på Mcdonalds såklart, det ligger 5 min från vårt boende. Vi bor också två min från busstationen och tunnelbanan. 5 minuter bort ligger Wembley park så där tog vi oss en runda igår på en stor marknad de hade. Kändes som vi surrade runt i Thailand med alla småstånd, och vi fick prutat till oss några adaptrar. Efter några långa turer som jag inte orkar gå in på fick vi även köpt oss internetkablar och simkort med engelskt nr som vi tyvärr inte riktigt vet hur de fungerar.

Hela eftermiddagen igår plockade vi upp saker i rummen, städade av såklart. Sprang emellan varandras dörrar haha varenda gång vi lärde oss något nytt om lägenheten. Tvättade våra nya lakan, vi var tvugna att köpa nya som passade kuddar och täcken storleksmässigt. Senare på kvällen tog vi en kvällsmat i vårt nya kök och snackade med våra andra rumskamrater. Två tyska tjejer som verkar jättetrevliga, så vi inventerade köket ihop. Vi ska även inventera våra rum i dagarna så det är ordning och reda på detta stället. Den 5 personen som bor här har vi inte träffat med eftersom det är ganska lyhört här tror jag att jag hörde dem tala igår och det verkade som det var en tjej från Danmark. Det återstår att se! Jag och Lina däckade vid 21-22 tiden igår och nu är det dags för oss att sätta lite fart här. Med andra ord äta frukost! Återkommer lite senare med bilder från gårdagen!!


Kramar Emma

Kommentarer
Postat av: Elli

Härligt! Ska bli roligt att följa er :) Puss

2011-09-19 @ 18:17:57
Postat av: Frida

Underbart:) Tänk så många äventyr ni kommer hinna med! Blir kul att följa;) Puss

2011-09-20 @ 09:30:13
URL: http://fiddeli.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0