Emma och Lina svarar!

 

Postat av: linn

Kan du inte berätta lite mer hur man går tillväga om man vill läsa en termin på Westminster? Pris, förmedling osv? Och hur gick det till att få rum i er fina studentbostad? Vad kostar det i månaden för ett singelrum?
Hoppas ni kan svara för jag funderar på flytta till London också! :)

2011-09-22 @ 11:07:32

Svar: Hej Linn! Vi hade chans till utbytestermin genom vår utbildning i Halmstad. Så vi tog kontakt med personen som har hand om utbytesstudenter. Sedan skötte hon all kontakt med Westminster, så det slapp vi göra själva. Vi betalade ca 13 000 för terminsavgiften, dock rabatterat då vår skola har avtal med Westminster. Sedan betalade vi ca 31 000 kr för boendet per person. För 16 veckor ingår allt och du har ett rum med eget badrum. Vi tog kontakt med Victoria Hall accommodation, går att googla på. Lycka till!


Postat av: Zandra

Heeej! Vart ligger det supermarket? vi har typ letat överallt efter ett billigt supermarket. har bara varit på tesco och M&S. Vore kul med ngt annat med :)

2011-09-22 @ 03:37:19
URL: http://londonbaabyy.blogg.se/

Svar: Hej Zandra! ASDA ligger i Wembley, ca 10 minuter från Wembley Central!


Postat av: The one n only - Mr Russin

Hallå tjejerna!
Skäms nästan att man inte hörde av sig innan ni stack, men va fasen...ni hade säkert fullt upp ändå :) Inget är som vanligt nu när ni är väck :( Vem fixar film liksom? Vem står nu för skönhet i gängt? Förvirringen är total :D hoppas ni har det super båda två. Pouss på er

2011-09-21 @ 15:06:47

Svar: Hej Mr Russin! När det gäller svar på dina frågor hänvisar jag dig vänligen till Poolia eller möjligtvis söktjänsten Google. Alternativt vänlistan på din Facebook. Vi kommer sakna dig massor men lovar att ställa till med film när vi är tillbaka!


Postat av: Li

Vad är det ni ska plugga.? Hoppas ni får det fint.!

2011-09-13 @ 10:13:58
URL: http://lithesupercat.blogg.se/

Svar: Hej Li! Vi ska läsa 4 olika kurser. Human resource management, Work Psychology, Cultural differences and people management och The Role of the manager.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0