Ursäkta frånvaron

Hej hopp. Emma här, nu är vi minsann inne på slutspurten, exakt 5 veckor kvar här. Hur fort går inte tiden??
I helgen hade jag mamma, Åsa och Daniel på besök, förvirrande nog för er som inte vet så heter både bror och pojkvän Daniel men detta inlägg handlar alltså om bror Daniel hehe... Hursom!

I torsdags anlände dem vid 18 tiden och vi checkade in på ett jättemysigt hotell i Bayswater, tog oss sedan till Oxford Circus och åt middag på Vapiano!

I fredags gick vi på Oxford Street och shoppade loss, kvällen bestod av restaurangbesök och musikalen "Phantom of the Opera" Jag gillade den men Daniel somnade hepp!

I lördags promenerade vi till Notting Hill så att de fick kollat in Portobello Market, efter det trallade vi runt mest överallt i stan, kollade in de klassiska sevärdheterna, var i Covent Garden, Soho, Westminster Abbey, London Eye, Big Ben, fick spanat in hemliga polisens högkvarter MI6 vilket var rätt cool, avslutade kvällen med pub!

I söndags var vi på vift hela dagen, pubbesök, strosade runt i Sloane Square som var ett riktigt rikt område med flashiga butiker och de senaste bilarna! Avslutade dagen i Piccadilly Circus på ett väldigt mysigt fik! Sen hann vi med ett och annat besök på pubar och fik osv. Orkar inte riktigt redogöra faktiskt haha.

Nu är det dags att lägga in slutspurten i skolan, vi är på Week 10 nu och Week 12 avslutas tre kurser, alltså 3 tentor om 2 veckor så bara att bita i det sura! Ha de gött!!

Westminster Abbey

MI6



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0