IKEA

Tjosan! Linisen här.

Idag har jag suttit på skolbibblan med Emilia och Åsa och börjat på nästa uppsats i HRM, efter att lämnat in två st denna vecka. Det är ingen lugn stund här inte, och tenta på tisdag som också pluggas till. Efter att suttit där fram till fyra tog jag mig hem snabbt för att sen åka till IKEA med Emma.
Emma hade kollat upp vilken buss, så det kändes ju perfa. Vi tog rätt buss också men glömde visst hoppa av på rätt hållplats. Vi stod och tvekade, - hmm undra om det är här, nej tror vi ska av nästa och så frågade jag en på bussen som precis hann säga att - ja här ligger Ikea men så stängdes dörrarna och vi fick åka en bra bit till. Vi såg visserligen Ikea från den hållplatsen vi gick av på med, men det var en liten bit att gå. Men som att det var nog där, nej då vi skulle ju finna ingången också- hmmm här har vi en hiss, den måste ta oss till entrén, testa vån 1, nope fel, testa vån 2, fel igen och slutligen tredje plan, fel igen..Konstigt när vi tagit oss in i garaget och åkte hissen där. Jaja, så är det när man släpper ut två blondiner på vift, men ett gott skratt fick vi oss allt kan ja lova. Tur vi är smarta när det väl behövs:)

Väl framme tog vi oss direkt till maten och åt köttbullar med mos och cockosboll till efterrätt, gud så gott. Sen blev det en liten snurrig runda där inne, vi var lost ett par ggr men vi kom hem tillslut med sylt, knäckebröd, filt, äggdelare, knivar och hängare som tyvärr inte passade på våra dörrar, typiskt!

Vi avslutar denna dag med en film.
Kram på er!





Kommentarer
Postat av: Sofie Sjöblom

Två blondiner va det ja :P Puss på ER

2011-11-03 @ 21:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0