Första advent!

Hej på er! Lina här.
Hoppas ni har en mysig dag där hemma med julmys och ljusstakar på första advent. I detta hem är det ingen julstämning alls, så sterilt det kan bli då vi inte ens får ha tända ljus i byggnaden, men ska nog se till få en mysig dag ändå:).
Helgen här har vart riktitgt bra hittills. Som jag skrev i förra inlägget skulle jag och Stine även på fredagen till sallongen för att bli uppstylade och fotade. Det var riktigt kul, att bara låta någon annan fixa ens hår, makeup och naglar var lyxigt och sen posa framför kameran. Vi gjorde det bara för en kul grej, så köpte inte några bilder då det kostade väldigt mycket, men vi fick en var i alla fall. Efter det mötte vi upp Åsa, Emila, Malin, Rebecca och Emelie för middag på Vapiano. Sen tog vi oss till en pub vid Piccadilly och tog ett par glas innan vi sen avslutade kvällen på Zoo Bar. En mycket lyckad kväll och vi var hemma runt halv 5.
Igår var det bara till att upp och hoppa vid 10, bra trött kan jag säga men en dusch och kaffe fick en att piggna till:). Jag plus resten av gänget åkte till Greenwich med en turistfärja från London bridge, mycket trevligt och sen mötte vi upp ytterligare tre svenskar och vi åt lunch på en charmig brittisk pub. Vi promenerade sen runt den mysiga stadsdelen, kollade på någon liten marknad och avslutade med ett café. Det tog oss sen 1 och 1/2 h hem med tunnelbana och tåg då många stationer var avstängda, då var tröttheten ordentligt nådd. Kvällen avslutade vi med indisk takeaway och film nere hos Åsa & Co.
Idag ska det pluggas och promeneras i det soliga vädret.
Trevlig första advent på er!
kramar





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0