England-Sverige

Tjosan! Lina här..

Igår som säkert alla vet så spelade England mot Sverige här på Webmpley arena och inga mindre än Emma, jag, Åsa, Emilia, Jennie och Malin var där. Vi träffades uppe hos oss först på en öl och sen promenerade vi dit, för en gång skull slapp vi ta oss nångånstans. Det är inte ofta det händer saker just här i Wembley annars. Nästan 49 000 biljetter sålda så det var mycket folk. Visserligen rymmer arenan 90 000 men för oss var det ändå mycket. Härlig stämning med massa glada svenskar så kändes som på hemmaplan. Grymt fin arena med, så vi är glada att vi fick chansen att se den innan vi åker hem, känns som ett måste.
Tyvärr förlorade ju Sverige vilket inte var så otippat, men kul var det att få uppleva det live även om matchen i sig var lite seg. Vi hade ju hoppas på ett svenskt mål så vi kunde få hoppat lite extra :).
Idag har vi äntligen fått inlämnat en tuff tenta i HRM, känns riktigt nice att den är klar och får nu bara hoppas på att den blir godkänd med. Annars har det för en gång skull vart en lugn och skön dag, har fått städat, handlat, vart på en lektion  och kvällspromenad. Imorgon kommer min Frida på besök vilket ska bli så kuuuuuul och Emma får hit sin Daniel så vi är bägge taggade för en grym helg. Efter att haft så mycket i skolan med så ska det bli skönt med några dagars ledighet. Nu tar jag helg, ha det fint gott folk!
Kramisar



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0