Lucia!

God kvällens! Lina här.

Gud va skönt det känns, sista tentan är nu skriven. Det har vart en tuff vecka med mycket lagring av information, men har nu fått skrivit av mig. Igår skrev vi tenta i Work Psychology, hoppas det gick bra men svårt att säga. Idag lämnade vi in sista uppsatsen i Cultural Differences och skrev tenta i The Role of The Manager, så nu återstår bara HRM- uppsatsen (dock inte är så bara, för det är den största och svåraste av alla). Men just nu känns det skönt, att tre av fyra förhoppningsvis är avklarade om allt gått som det ska:).

Igår var det ju Lucia och vi tog oss till svenska kyrkan för luciakonsert på kvällen. Det var verkligen fint och en riktigt skön och harmonisk känsla. Det bjöds även på hemmabakta lussebullar vilket var smaskens, så lite julkänsla fick jag allt igår.

Imorgon blir det en sväng till skolan för att börja på uppsatsen som är kvar och sen ska vi ut ett gäng och käka, fira att terminen mer eller mindre är avklarad. Emma har besök av Terra denna helgen, hon anlände idag, så det är nice.  Det kommer bli en intensiv helg då det är sista helgen för de flesta som vi umgås med här, det är bara jag och Emma som bestämt oss att stanna över jul och nyår:)
Här kommer lite bilder och även från 3:e advent!

3:e advent hos oss, det bjöds även på dansk bål från Stine!

Dansk bål = sprit såklart:)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0