Plugg plugg plugg!!!

Heeej bloggen. Lina här..

Ni undrar säkert vart vi tagit vägen men vi lever, vi har bara så galet mycket plugg nu att det inte hinns med mycket annat. Vi har nu avklarat årets sista lektion och seminarie som var igår. Det känns skönt, men samtidigt lite overkligt för tiden har gått så himla fort. Har bara fyra veckor kvar här nu, men det är mycket som skall hinnas göra på dem. Nästa vecka väntar två in-class test och en inlämning av uppsats och sen väntar den tyngsta uppsatsen i HRM som skall in i januari, men vi siktar på att skriva klart den till jul så det kan njutas lite här sista veckan.
Efter heldag med plugg drog Emma och jag till Ikea på kvällen för köttbulletallrik. Vi fick också vägt oss och sen handlade vi ytterligare lite mat, såsom knäckebröd, sill och hovmästarsås, skumtomtar och glögg. Gillar vår kombination av att äta, väga oss och sen handla mer mat, hahaha.

Hoppas ni mår bra där hemma, hört att det kommit snö på några håll. Här har det blåst storm och regnat idag, vilket är typiskt Sverige väder, men vi ska inte klaga då vi haft så fint fram tills nu.

Kram på er!


Skönt att provsitta riktiga soffor, det saknar vi här :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0