Härliga lördag!

Hello everyone! Lina här..

Idag har solen lyst i Wembley igen, så Emma och jag har varit ute i tre timmar och promenerat inkl. lunch och handling. Det är så underbart att bara få komma ut i friska luften och på med brillorna, helt otroligt vilken höst vi har haft här. Är inte alls avundsjuk på Sveriges väder just nu om jag säger så:).

Igår var vi som sagt tidigare, på Hoffmaestro efter en trevlig förfest  i Notting Hill. Gud va grymma dem var, as nice stämning. Dem vet allt hur man får igång en publik, stod och hoppade i två timmar. Massa svenskar var där såklart, vart man en går i London så möter man dem. Efter det tog vi oss vidare till en nice bar för lite mellanlandning innan vi gick in på nattklubben Jalouse där vi fortsatte att dansa tills kl var tre. En helt klart lyckad kväll och det känns i benen och fötterna idag:). Emma har alla bilder så hon kommer med dem snart.

Ikväll blir det chill, frugan (Emma) ska laga en indonesisk kycklinggryta som tydligen ska vara himla god, så den ser jag fram emot. Sen blir det film och några avsnitt av serien Helt Hysteriskt, så vi får garva lite.
Ha en toppenbra lördagskväll!
Kramar





Vår lyxiga lunch var förövrigt på MC:)

Kommentarer
Postat av: Caroline P

Den där elefantdräkten, såna hade Coldplay i sin video till ngn låt... Kanske va en av dem?

2011-12-03 @ 18:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0