3:e advent!

God morgon! Lina här..

Idag är det tredje advent, känns väldigt overkligt att julen börjar närma sig. Har ingen julstämning alls, så blir svårt att få in när man läser alla dessa statusuppdateringar om julbord, julklappar, julpynt, snö och diverse.
Idag ska det pluggas igen, tentor som närmar sig så bara att köra på. Det får även bli en powerwalk och ikväll ska vi ha adventsfika med glögg och pepparkakor, så lite julkänsla i alla fall:)

I fredagskväll var vi ute och åt på Nandos med korridorstjejerna, vilket var väldigt trevligt och efter det såg Emma och jag bion " My week with Marilyn". Den kan rekommenderas, tyckte den var väldigt bra, och Michelle Williams spelade grymt bra så hon lär bli Oscarsnominerad för den.
Igår pluggades det, skypades en massa (allt är ju roligare att plugga så svårt att hitta koncentrationen ibland), promenerades i solskenet, tacos och avslutade med film hos Åsa &Co. Vi såg "Drive", den var bra blodig och vi hade lite olika åsikter om den. Emma och jag var inte trötta nog att vi även fick sett "Final Destination 5", där det var ännu mer blod. Haha, så riktiga råfilmer blev det!

Ha nu en trevlig 3:e Advent där hemma,
kramar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0